Ofroj pune per MEKANIK / SHITES-E
368

Përmbajtja

ALI MERCEDESI ofron pune per nje SHITES/E ne pranim, personi duhet te ket njohuri ne kompjuter word/exl, ta perdor arken fiskale, te ket pak njohuri ne gjuhe Angleze ose Gjermane, ta mbaj vendin e punes te paster, oferta vlen vetem per persona te cilet jane te inetersuar per pune, serioz dhe pune afat gjate, orari dhe pgesa sipas marrveshjes, Adresa Rr Shefqet Shkupi afer Stacionit te Autobusve ne Prishtine. 044 164 141

ALI MERCEDESI ofron pune per nje MEKANIK me pervoj pune, oferta vlen vetem per persona te cilet jane te inetersuar per pune, serioz dhe pune afat gjate, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Rr Shefqet Shkupi afer Stacionit te Autobusve ne Prishtine. 044 164 141