Kërkoj banesë me qira
1808

Përmbajtja

Kërkoj banesë-garsonierë me qira, jemi 2-3 studentë, banesa duhet të jetë e mobiluar, dhomë gjumi, banjo, kuzhinë, lagjet e preferuara, Ulpianë, Aktash, Dardani, te "siriusi". Jem të gatshëm të paguajmë deri në 55€-60€ për person si dhe shpenzimet.